Ziegler Phoenix - Cream Beige

160x230 cm
185 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Ziegler Phoenix - Cream Beige-matoista .

Nämä kauniit itämaiset matot ovat muinaisesta Persiasta peräisin olevien erittäin suosittujen Ziegler-mattojen jäljennöksiä. Mattojen kuviointi on lähtöisin antiikkimatoista ja niiden väritys on usein muita itämaisia mattoja vaaleampi. Nämä pidetyt matot ovat pitkään olleet haluttuja lähinnä siksi, että ne sopivat useimpiin, niin moderneihin kuin sisustukseltaan hieman perinteisempiinkin, koteihin. Nukan valmistusmateriaali on PP Frieze, tekstiilimäinen muovimateriaali, joka tekee matosta pehmeän ja miellyttävän kävellä ja joka on helppohoitoinen ja nukkaamaton.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Olen kaikin puolin tyytyväinen kauppoihin.

Zina D. - ostettu 200x300, Aug -19

Todella kaunis ja pehmeä jalkojen alla.

Mirja T. - ostettu 140x200, May -19

Hyvä, käytännöllinen ja kaunis matto. Tuote vastasi netistä saatua kuvausta. Olen erittäin tyytyväinen..

Ullamaija H. - ostettu Ø 150, Apr -18

Kerroin tämän jo myös englannin kielisellä sivustollanne. Mutta toistan, että sain teiltä juuri tuon kuvan värisen maton. Sen värit ja laatu ovat erinomaiset ja nukka on sopivan korkea ja mukava jalkojen alla. Ihastuin heti tähän mattoon, kun levitin sen uudistetun olohuoneen lattialle. Se on niin sopiva omalle tummalle lattialle. Matto tuotiin kotiovelle. Hämmästyin, kun se tuli niin nopeasti. Hinta- ja laatusuhde on mielestäni kohdallaan myös. Kiitos teille. Luulen, että tilaan jatkossakin mattoja teidän kautta. Se on helpoin tapa saada juuri se mitä haluaa.

Marianne Hankkio - ostettu 200x300, Jan -18

Hyvä ja tukeva, kaunis, kuten kuvissa.

Satu L. - ostettu Ø 150, Jan -18

The rug looks exactly like the photo

Käännä
Valsamo M. - ostettu 160x230, Sep -19

The rug looks exactly like the photo

Käännä
Valsamo M. - ostettu 160x230, Sep -19

Very nice carpet, maybe a little bit(very little) darker, than it looked in pictures but very good. Children like to play on it because of softness.

Käännä
Edgars S. - ostettu 160x230, Apr -18

colour and quality is very nice

Käännä
Luke - ostettu 160x230, Jan -18

Beautiful rug, great colour, just as pictured. Look lovely in the room. I’m really pleased.

Käännä
Sonal S. - ostettu 200x300, Sep -19

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset