Ziegler Madison

200x200 cm
186

Vain 1 jäljellä varastossa

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Ziegler Madison-matoista .

Nämä kauniit itämaiset matot ovat muinaisesta Persiasta peräisin olevien erittäin suosittujen Ziegler-mattojen jäljennöksiä. Mattojen kuviointi on lähtöisin antiikkimatoista ja niiden väritys on usein muita itämaisia mattoja vaaleampi. Nämä pidetyt matot ovat pitkään olleet haluttuja lähinnä siksi, että ne sopivat useimpiin, niin moderneihin kuin sisustukseltaan hieman perinteisempiinkin, koteihin. Nukan valmistusmateriaali on PP Frieze, tekstiilimäinen muovimateriaali, joka tekee matosta pehmeän ja miellyttävän kävellä ja joka on helppohoitoinen ja nukkaamaton.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Tuotearvostelut

4.89 - 5
114 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

I bought a square carpet which is absolutely perfect for the sitting room I’m using it in. The colours are just as they were shown to be on the website and I am very pleased indeed with the whole product.

Käännä
jane willcox - ostettu 200x200

Lovely rug excellent quality

Käännä
Aoife - ostettu 80x300

Beautiful soft rug. Can't stop looking at it! It is exactly what my corridor needed! Great quality and great service. Super satisfied!

Käännä
Anne-Laure Chauvin - ostettu 80x500

Really nice rug - exact color as online images and better quality for the price than expected. Does not track when you walk on it and lies perfectly flat. Lovely faded antique pattern - perfect color match to what was expected. About to order another smaller one.

Käännä
Nicholas Nunnington - ostettu 200x300

Absolutely beautiful carpet. Works well with the rest of my decor. Would recommend this to anyone who doesn’t want an overpowering red carpet.

Käännä
Ania - ostettu 200x300

Exceptional Product, with World Class Customer Service and on time delivery. Will do business again.

Käännä
Jill H. - ostettu 80x600

Exceptional Product, with World Class Customer Service and on time delivery. Will do business again.

Käännä
Jill H. - ostettu 80x300

Exceptional Product, with World Class Customer Service and on time delivery. Will do business again.

Käännä
Jill H. - ostettu 160x230

Lovely soft tones .

Käännä
Patricia D. - ostettu 200x300

Good quality and exactly what we wanted

Käännä
Sarah A. - ostettu 80x600

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset
Uutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme