10-vuotisjuhla! Saat 10 % lisäalennuksen koko valikoimastamme, alennetut tuotteet mukaan lukien! Käytä koodia: 10YEARS Voimassa 06.12.2021 - 13.12.2021. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Ziegler Kaspin - Punainen

80x300 cm
144 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Ziegler Kaspin - Punainen-matoista .

Nämä kauniit itämaiset matot ovat muinaisesta Persiasta peräisin olevien erittäin suosittujen Ziegler-mattojen jäljennöksiä. Mattojen kuviointi on lähtöisin antiikkimatoista ja niiden väritys on usein muita itämaisia mattoja vaaleampi. Nämä pidetyt matot ovat pitkään olleet haluttuja lähinnä siksi, että ne sopivat useimpiin, niin moderneihin kuin sisustukseltaan hieman perinteisempiinkin, koteihin. Nukan valmistusmateriaali on PP Frieze, tekstiilimäinen muovimateriaali, joka tekee matosta pehmeän ja miellyttävän kävellä ja joka on helppohoitoinen ja nukkaamaton.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Keinotekoinen villa  Keinotekoinen villa

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Tuotearvostelut

4.8 - 5
127 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

Juuri sitä mitä odotin

Tarja H. - ostettu Ø 150

Kaunis ja hyvä.

Annikki S. - ostettu 192x300

good product for everyday utility

Käännä
Luigi - ostettu 80x300

Excellent quality product; very standard, unobtrusive design and colour. It will do its office, combining with the rest of the deco in a corridor, But it's a pity better prices apply most often to either rather banal designs like this one, or to those that hurt the eye. Price per square metre can vary from 1 to 2 for the same design, depending on sizes and shapes, which makes it difficult to combine rugs in one space.

Käännä
Didier C. - ostettu 80x300

Beautiful Rug, Good quality, fast delivery, variety of sizes Definitely recommend to anyone

Käännä
Sarin R - ostettu 80x500

Have sent a review

Käännä
susan evans - ostettu 80x400

Excellent product delivered on time.

Käännä
Jennifer Brett - ostettu 80x250

This runner is very good value, we bought the same one five years ago. It gets a lot of use being the entrance to our chalet. It’s soft to walk on. We were so happy with the one we bought five years ago we have bought two this time bit both halls. We only got rid of the last one as it was grubby as there is a lot of wear in out entrance hall. Great value fir money

Käännä
Susan Bogan - ostettu 80x500

Love this rug! Beautifully soft under bare feet. I went for the largest size - it’s enormous! Very happy customer.

Käännä
Marley - ostettu 250x350

Nice rug,good price. just like the picture.

Käännä
Johan - ostettu 160x230

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!