World

140x200 cm
142 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Suunnittelija Ruotsi Ruotsi

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Matot suunnittelijalta Nancy Bladfält

World

World is a rug for the adventurous child who maybe wishes to sail around the globe or live out his dreams of being a pilot. The different vehicles are game starters, but the most significant part is the surrounding environment which can be interpreted as either sky or sea. The clouds and sun inspire new and exciting games – what happens if the plane flies through a snowstorm? Even when the rug is not being used for play it also makes for a nice decorative piece in the room.

Kuvaus

Kids-matot tulisi antaa perheen nuorimpien huoneisiin. Mielikuvitukselliset kuviot edistävät lapsen mielikuvitusta ja niiden iloiset aiheet rohkaisevat lapsia leikkimään ja joissakin tapauksissa myös oppimaan. Lastenhuoneen koristamisen lisäksi näillä matoilla on erittäin mukavia istua ja leikkiä. Tiheä nukka on tekstiilimäistä Heatset-käsiteltyä polypropeenia (PP Heatset). Näissä lastenmatoissa käytetyllä materiaalilla on useita hienoja ominaisuuksia, mikä tekee niistä helppoja puhdistaa sekä nukkaamattomia ja allergiaystävällisiä. Maton alapinnalla on ohut lateksikalvo, joka parantaa turvallisuutta ja estää maton liukumisen lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Materiaali

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Am very satisfied by my order and my 4years old son loves it. He actually chose it himself. All my other children love it. They have come upp with a lot of different games to place on the carpet. Fantastic, it really gets them occupied 👍

Käännä
Stella - ostettu 140x200, Feb -18

L’articolo Acquistato risponde perfettamente alle mie aspettative. Grazie

Käännä
Giuseppina F. - ostettu 140x200, Jul -18

Veldig fornøyd med teppe. ikke fornøyd med at det er sendt fra Sverige selv om nettsiden er norsk. ekstra utgift som ikke vr informert om.

Käännä
Heini H. - ostettu 140x200, Feb -18

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset