10-vuotisjuhla! Saat 10 % lisäalennuksen koko valikoimastamme, alennetut tuotteet mukaan lukien! Käytä koodia: 10YEARS Voimassa 06.12.2021 - 13.12.2021. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Handloom Ylellinen viskoosi

Tribeca - Sininen / Harmaa

240x340 cm
981 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Tribeca - Sininen / Harmaa-matoista .

Tämä on vanhempien persialaisten mattojen inspiroima koneellisesti solmittu matto, jonka itämainen kuvio on kotisi kaunis katseenvangitsija. Maton yksityiskohtainen aihe on mahdollinen nukan korkean tiheyden ansiosta. Nukka on viskoosia ja tekee matosta erittäin pehmeän ja miellyttävän kävellä. Lisäksi matossa on aitoa silkkiä muistuttava erittäin kaunis kiilto. Maton loimi on puuvillaa, mikä tekee siitä jämäkän ja kulutuksenkestävän. Matossa on ohuesta lateksista koostuva alapinta, joka parantaa turvallisuutta ja vähentää maton liukumisvaaraa lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Ylellinen viskoosi  Ylellinen viskoosi

Viskoosi on luonnonmateriaaleihin, kuten puuvillaan ja selluloosaan, pohjautuva keinokuitu. Materiaali on erittäin pehmeä ja kiiltävä, mikä antaa sille silkkiä muistuttavan ulkonäön. Sitä käytetään usein korostamaan yksityiskohtia ja antamaan kaunis kiilto, jota näkee muutoin vain silkkimatoissa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!