EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: TREAT10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Kestävä polyesteri

Teddi - Beige
160x230 cm

185 
20%
232 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 185 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Teddi - Beige-matoista .

Erittäin suositut pörröiset mattomme sopivat moderniin kotiin, lastenhuoneeseen tai nuoren huoneeseen. Matoissa on paksu nukka ja kiehtovat värit, joten niillä on erittäin mukavaa ja pehmeää kävellä tai rentoutua televisiota katsellen. Maton hapsut on tehty
tekstiililtä tuntuvasta synteettisestä materiaalista, jolla on monia hyviä ominaisuuksia. Yksi materiaalin suurimmista eduista on, että se sopii hyvin henkilöille, jotka ovat allergisia esim. eläinten karvalle. Toinen etu on se, että matosta ei irtoa paljon nukkaa, joten siivoaminen on helpompaa. Suosittelemme asettamaan maton alle liukuesteen estämään mattoa liukumasta lattialla ja lisämään mukavuutta.


Lue lisää koneellisesti-matoista...

Kestävä polyesteri  Kestävä polyesteri

Polyesteri on kevyt ja kestävä synteettinen kuitu, jota käytetään kaikenlaisissa tekstiileissä. Kuidun laadun ansiosta se on erinomainen mattojen materiaali. Tuloksena saadaan kaunis matto, joka on pehmeä, mukavantuntuinen jalkojen alla ja joka kiiltää upeasti.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.