Serena - Valkea

160x230 cm
185 

Matto on väliaikaisesti loppu. Voit lisätä sen vahtiin, jolloin saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun mattoa on jälleen saatavilla.

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Serena - Valkea-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Unelman pehmeä. Fantastinen väritys. Tuotekuvat vastaavat hyvin todellisuutta. 10 matto.

Tanja H. - ostettu 80x200, Apr -18

Lovely quality rug, great colours.

Käännä
Agnes D. - ostettu 160x230, Dec -18

Love this rug the colours are fab and it is very good quality

Käännä
Rachel O. C. - ostettu 80x200, Jan -18

I ordered my rug after looking at it a few times unsure if the pictures were giving a true representation of the colours and I’m delighted I did. It is a beautiful, vibrant runner and the quality is excellent.

Käännä
Ruth O. - ostettu 80x300, Oct -17

Bardzo ładne dywany , w dobrej cenie i jakości.

Käännä
Agnieszka K. - ostettu 160x230, Oct -19

Gute Qualität, in der Optik in Natura für uns doch zu krass...

Käännä
Gisela P. - ostettu 160x230, Apr -18

Bardzo ładny dywan, kolory żywe, porządnie wykonany. Nie jest bardzo gruby jak tradycyjne "puchacze" ale bardzo miły w dotyku. Kolorystyka sprawia, że nie widać na nim aż tak łatwo okruszków. Ja jestem zadowolona do mojego jasnoszarego salonu bardzo pasuje. Bardzo mi rozweselił wnętrze o co mi właśnie chodziło. Teraz dywan jest pierwszą rzeczą w moim salonie, która przyciąga wzrok.

Käännä
Katarzyna S. - ostettu 160x230, Feb -18

Sehr schöner, optisch ansprechender Teppich & das zu einem absoluten Schnäppchen, weil er im Sale war... kann ich nur empfehlen! :)

Käännä
J. R. - ostettu 80x300, Aug -18

Snabb och smidig leverans som vanligt. Mattan överensstämmer med beskrivning och bilder, bra kvalitet.

Käännä
margaretha lidberg - ostettu 80x200, Apr -18

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset