Rocco

200x300 cm
255 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Rocco-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Mukavan paksu ja värikäs matto. Sopii hyvin meidän retro-henkiseen sisustukseen. Materiaali hieman synteettisen näköinen, mutta sen saa mitä tilaa. Nopea toimitus.

Luisa D. - ostettu 200x300, May -18

Dobry dywan, lecz trzeba z niego wycinać nitki.

Käännä
Patryk P. - ostettu 200x300, Mar -19

Schöne Farben und flauschige Qualität.

Käännä
Liane F. - ostettu 200x300, Feb -19

Jättefin matta! Passa perfekt tillsammans med Torrent om man, som jag, vill binda ihop två rum.

Käännä
Lena - ostettu 200x300, May -18

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset