PP Heatset-käsitelty/Polyesteri

Railway

140x200 cm
135 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Suunnittelija Ruotsi Ruotsi

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Matot suunnittelijalta Nancy Bladfält

Railway

Railway is a new version of the classic cars rug. The fact that the track begins and ends at the rugs edges means that the play can continue beyond the borders of the rug. The child can make a path with toys, tunnels, lakes or other obstacles that the train can travel through. The tracks can even be used as a path for cars or hopscotch for small figurines. Houses and sheep also encourage other play where the vehicle is not the main focus. The soft shapes in the corners can be clouds, trees or even a creepy fog that should be avoided.

Tietoja Turkki Railway-matoista .

Kids-matot tulisi antaa perheen nuorimpien huoneisiin. Mielikuvitukselliset kuviot edistävät lapsen mielikuvitusta ja niiden iloiset aiheet rohkaisevat lapsia leikkimään ja joissakin tapauksissa myös oppimaan. Lastenhuoneen koristamisen lisäksi näillä matoilla on erittäin mukavia istua ja leikkiä. Tiheä nukka on tekstiilimäistä Heatset-käsiteltyä polypropeenia (PP Heatset). Näissä lastenmatoissa käytetyllä materiaalilla on useita hienoja ominaisuuksia, mikä tekee niistä helppoja puhdistaa sekä nukkaamattomia ja allergiaystävällisiä. Maton alapinnalla on ohut lateksikalvo, joka parantaa turvallisuutta ja estää maton liukumisen lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Heatset-käsitelty/Polyesteri  PP Heatset-käsitelty/Polyesteri

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Bright colors, good quality, pile does not fall out, low pile

Käännä
Anna P. - ostettu 140x200, Nov -17

Really gorgeous rug for my grandsons to play on Beautiful quality

Käännä
Sadie - ostettu 160x230, Mar -18

god kvalitet, verdt for pengen.

Käännä
NavidM. - ostettu 160x230, Jul -19

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset