Ainutlaatuinen Käsinsolmittu Kestävä villa

Patchwork

Ø 400 cm
1 846
60%
4593

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekniset tiedot

Tuote-nro. XCGZP305
Solmutiheys noin 150 000 - 300 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 6 mm
Ikä Vanha 20-50 vuotta
Alkuperä Turkki
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Puuvilla
Valmistus Käsinsolmittu
Taidokas kutomistekniikka, jossa erikoistuneet artesaanit sitovat solmuja nukkarivien muodostamiseksi leikkaamalla jokaisen solmun tai kokonaisen solmurivin. Käsin solmiminen vie aikaa ja mahdollistaa myös monimutkaiset kuviot.
Koko Ø 400

Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Tietoja Turkki Patchwork-matoista .

Tilkkutäkit valmistetaan vanhoista turkki matoista. Ne on leikattu pienempiin kappaleisiin, jotka ommellaan uudeksi malliksi ja kooksi. Värit ja mallit ovat harmoniset ja huolellisesti valittuja. Mattoon on ommeltu taustakangas. Patchwork-tilkkutäkit on tehty 20–50 vuotta vanhoista matoista.

Emme suosittele CarpetVistan tahranpoistoaineen käyttöä tähän mattoon. Jos mattoon tulee tahroja, kysy neuvoa paikalliselta asiantuntijalta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

RugVista-arvostelu

4.7 - 5

Matto on kaunis ja vaikuttaa hyvälaatuiselta. Syy neljään tähteen on matossa oleva haju, kellari tms. Haju on lähtenyt monen päivän tuuletuksella jo lähes pois, mutta oli ikävä yllätys.Tilaus, toimitus ja maton ulkonäkö viisi tähteä. Sain myyjältä neuvoja, mikäli ongelma ei häviä.

Raija K.

Tilaamani matto tuli parissa päivässä. Oli väreiltään yhtä kaunis kuin kuvassa. Ostin vaaleansinisen Nain Florentine polypropeeni-maton. Kissa ei ole ainakaan vielä saanut mattoa paikoiltaan riehuessaan ympäri asuntoa.

Margit

Erittäin tyytyväinen mattoihin sekä asiointiin! Suosittelen lämpimästi kaikille!

Tyytyväinen

Perusmattoina menee

Tilasin 6 Rainbow-mattoa, pari isompaa ja 4 kpl 3m pitkää käytävämattoa. Muovikääreet olivat ulkopuolelta erittäin pölyisiä ja likaisia, liekö ovat olleet jo varastolta lähtiessä vai likaantuneet kuljetuksessa? Matoissa on kiva tarrainfo-yllätys eettisestä työstä mattojen valmistukseen liittyen. Matot suoristuivat helposti ja ovat mukavan ohutta materiaalia. Oletin värien olevan voimakkaammat, hieman pettymys oli niiden haaleus.

Nina N.

loisto valinta

Sitä mitä himoitsen ehkä jopa parempi. Tuntuu luotettavalla paikalta ostaa

Matti

Ostaisin uudestaankin

Matto oli kuvauksen mukainen, toimitus oli nopea, poikkeustilanteesta huolimatta toteutui arvion mukaisessa ajassa, ja toimistusta oli mahdollista seurata. Voisin tämän perusteella tilata uudestaankin täältä.

Sartsa

Matto oli juuri sellainen kun kuvasta ymmärsin. Huoneen väreihin sopiva. Toimitus nopea ja seuranta selkeä.

Paula L.

Matto tuli erittäin nopeasti perille ja oli juuri kuvatun lainen. Hinta-laatusuhde on mielestäni erinomainen! Ostan varmasti seuraavankin maton täältä!

Anu

Elämäni helpoin matto-ostoskokemus

Laaja valikoima, josta helppo löytää haluamansa. Ilmainen ja todella nopea toimitus kotiovelle saakka. Aitoustodistus kätevästi sähköpostilla. Suosittelen lämpimästi - helpoin mattokauppani ikinä.

Pia

luotettava

Matto oli täsmälleen kuvan mukainen, myös värisävyiltään. Nopea toimitus.

Asta k.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset
Uutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme