Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Patchwork Auckland

152x230 cm
186 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekovilla  Tekovilla

Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Tuotearvostelut

4.71 - 5
83 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

Ihanan tuntuinen matto jalan alla. Sopivan lyhyt nukka. Yksi tähti lähtee liukkaudesta. Matto ei tahdo pysyä paikoillaan ilman liukuesteverkkoa.

Saara - ostettu 152x230

Tuote oli hyvin pakattu ja saapui perille turvallisesti. Värit ovat juuri samanlaiset kuin kuvassa. Polypropeenimatto, puuvillapohjalla. Asettuu hyvin lattialle ja tuntuu samettiselle, saattaa olla hiukan liukas, mutta hyvä ainakin aamutossuilla. Maton värit näyttävät vaaleammilta toisesta reunasta katsottuna, joten hyvä kääntää se valon ja oman mieltymyksen mukaisesti. MH

Marianne Hankkio - ostettu 190x300

Ihana matto ja hyvä hinta-laadusuhde

Malle A. - ostettu 76x300

Hyvä matto ja tilasin myös toisen

Malle A. - ostettu 80x380

Ihanan tuntuinen matto jalan alla. Sopivan lyhyt nukka. Yksi tähti lähtee liukkaudesta. Matto ei tahdo pysyä paikoillaan ilman liukuesteverkkoa.

Saara - ostettu 80x190

I love the colours but it is a little thin and wrinkles during use.

Käännä
Jeanne White - ostettu 152x230

Beautiful rug! The colors are just like in the photos. My cat, who scratches everything, hasn't left a single mark, hole, or loose thread. It slips quite a bit on ceramic tiled floors, but stays in place well with Ikea's Stoppfilt anti slip material. I also have the Patchwork Auckland hallway runner, which my two year old loves to run up and down regularly.

Käännä
Anonymous - ostettu 190x300

The carpet is even prettier than on the pic.

Käännä
Katrin S. - ostettu 133x200

I like very much it's very soft and warm it's exactly what I wanted.

Käännä
Rosa M. C. M. - ostettu 100x152

Rug was just what was required for the room.

Käännä
Customer - ostettu 133x200

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!