Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Palace - Tummansininen / Beige

140x200 cm
104 
Vain 2 jäljellä varastossa

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Palace - Tummansininen / Beige-matoista .

Synteettisissä sisalmatoissa on sama tekstuuri ja tuntuma kuin aidoissa sisalmatoissa, mutta ne tuntuvat jaloissa pehmeämmältä. Kudontatekniikka mahdollistaa yksinkertaisten geometristen kuvioiden tekemisen. Sisalmattojen erottuvien värien ja yksinkertaisten kuvioiden ansiosta ne sopivat useimpiin ympäristöihin. Koska ne ovat niin kestäviä ja kestävät suhteellisen hyvin kosteutta, niitä voidaan käyttää myös viherhuoneissa, kesämökeillä ja muissa ympäristöissä, joissa ei kannata pitää herkempiä mattoja.

Tekovilla  Tekovilla

Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!