Negar

192x300 cm
353 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Kuvaus

Näiden kauniiden koneellisesti solmittujen mattojen aiheet ovat selvästi saaneet vaikutteita perinteisistä persialaisista matoista. Tuloksena on matto, joka istuu mainiosti sekä moderniin että hieman perinteisemmin sisustettuun kotiin. Itämaisen maton nukka koostuu pääasiassa Heatset-käsitellystä polypropeenista, miellyttävästä muovimateriaalista. Lisäksi matossa on polyesteristä tehtyjä yksityiskohtia, joiden silkinpehmeä pinta lisää kuvion elävyyttä. Lopputuloksena on ulkonäöltään ylellinen matto, joka on pehmeä ja miellyttävä kävellä. Matossa on puuvillaloimi, mikä tekee matosta jämäkän ja kestävän, ja alapinnalla on turvallisuutta parantava ohut lateksikalvo, joka estää maton liukumisen lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Materiaali

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Beautiful, good quality and value for price

Käännä
Zoya - ostettu 140x200, Jun -19

Excellent choice and colours better than expected.. It is replacing a very expensive persian carpet from carpetvista just for winter and fire lighting.

Käännä
Catherine M. - ostettu 160x230, Oct -18

Received my rug ... excellent product....so pleased

Käännä
Janette Lynskey - ostettu 160x230, Oct -18

Excellent service. I'm very pleased with my new carpet, which arrived on time. The colours are a little more pronounced in reality than those shown online, but are fine even so.

Käännä
Margaret O. - ostettu 160x230, Mar -18

Excellent quality and service.

Käännä
Barbara S. - ostettu 160x230, Mar -18

excellent vaule for money, good quality, and the colours look very much like on the website!

Käännä
Sandra Riess - ostettu 140x200, Feb -18

Very nice carpet which looks like the pictures on the website.l

Käännä
Torsten Z. - ostettu 200x250, Dec -17

La alfombra es fantástica. Los colores son más vivos en la realidad que en las fotos de la web pero en cualquier caso se ajusta a las fotos mostradas. Muy buena relación calidad-precio.

Käännä
Jose I. L. M. - ostettu 192x300, Mar -19

Top Teppich, kann ich jedem weiterempfehlen.

Käännä
Jürgen D. - ostettu 140x200, May -19

Qualität und Preis-Leistungs-Verhältnis passen sehr gut.

Käännä
Orhan - ostettu 160x230, Apr -19

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset