Midsummer dream

120x160 cm
210 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Benno Arzt

Benno Arzt

Suunnittelija Ruotsi Ruotsi

Benno Arzt was born in 1941 in Stockholm. He paints fantasy landscapes, often with birds in bright colors. He also makes wooden sculptures of the same theme. He exhibits his paintings and sculptures in the cities of Halmstad, Malmö, Sölvesborg, Eilat, Jerusalem and is represented in private and public collections.


Walls and Floors

Through a unique collaboration with Benno Arzt we are proud to present a collection of carpets, suitable for both walls and floors.
Don’t miss the opportunity to decorate your home with a unique work of art!

Matot suunnittelijalta Benno Arzt

Kuvaus

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Materiaali

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Satisfait , beau produit lumineux original ......a dream !

Käännä
Michel BERRY - ostettu 120x160, Jun -19

in one word beautiful

Käännä
r Lelieveld - ostettu 120x160, Mar -19

Ein Traum von einem Teppich. Ich habe ihn an die Wand gehangen. Sieht super aus.

Käännä
Eddy - ostettu 120x160, Nov -18

Wunderschöner Teppich in kurzer Zeit undbeschädigt geliefert. Danke an alle Menschen, die mitgewirkt haben. Er hängt jetzt im Treppenhaus und es ist ein schöner Empfang wenn man zur Türe rein kommt. Viele, liebe Grüße, H. Meier-Moser

Käännä
Heide M. - ostettu 120x160, Aug -18

Gekocht als wandkleed. Mooie kleuren. We zijn erg blij met het kleed!

Käännä
Ilja - ostettu 120x160, Nov -17

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset