Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Maysaa - Tumma Harmaa
250x250 cm

285 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Maysaa - Tumma Harmaa-matoista .

Tämä tyyliltään sekä moderni että klassinen mattotyyppi tuo kauniin lisään mihin tahansa kotiin. Matto sopii useisiin kohteisiin ja heatset-käsitellystä polypropeenista koostuva nukka tekee siitä pehmeän ja miellyttävän kävellä. Heatset-käsitelty polypropeeni on tekstiilimäinen synteettinen materiaali, joka soveltuu hyvin eläinallergikoille. Materiaalin muita etuja ovat nukkaamattomuus ja helppo puhtaanapito. Matossa on puuvillaloimi ja alapinnalla ohut lateksikalvo, joka parantaa turvallisuutta ja estää maton liukumisen lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Tekovilla  Tekovilla

Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Inspiraatio