Marivan Kazak

160x230 cm
149 
20%
185 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Marivan Kazak-matoista .

Modernien Ziegler-mattojen inspiraation lähteenä ovat niiden käsin tehdyt pakistanilaiset vastineet. Koska näissä moderneissa Ziegler-matoissa yhdistyvät sekä perinteiset että modernit kuviot ja värit, ne on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Nukka on korkealaatuista synteettistä villaa, joka tuntuu pehmeältä ja näyttää erittäin luonnolliselta. Maton hoito on helppoa – siitä ei irtoa nukkaa, joten se sopii hyvin myös allergisille.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

better than expected, good colour match from website image. Outstanding value for money to include free delivery.

Käännä
Mr John Weston - ostettu 140x200, Feb -19

Correspond parfaitement à ma commande. Parfait

Käännä
Philippe C. - ostettu 160x230, Sep -19

Prachtig kleed, mooie kleuren conform de afbeelding op de website en goede kwaliteit. Erg blij mee en snel geleverd! Bovendien betrouwbare firma, je weet zeker of het kleed dat je bestelt op voorraad is.

Käännä
Sophie - ostettu 160x230, May -18

Veramente bello! Rapporto qualità prezzo eccellente! Nonostante sia un tappeto abbastanza economici è prodotto con gran cura e qualità, veramente di grande effetto!

Käännä
Daniela P. - ostettu 160x230, Dec -17

Veldig fornøyd, spesielt med at fargene stemte overens med reklamen.

Käännä
Jan P. B. - ostettu 160x230, 20 pv sitten

mooi afgewerkt.

Käännä
Dirk Sukkel - ostettu 160x230, May -19

Trés joli tapis correspondant tout à fait aux photos. Prix très raisonnable compte tenu de la qualité. C'est parfait ! Merci

Käännä
Brigitte D. B. - ostettu 80x300, Sep -19

È molto carino

Käännä
Torri V. - ostettu 140x200, Mar -19

Fenomenal entrega en tiempo, buen embalaje y buena calidad

Käännä
Sofia T. R. - ostettu 140x200, Dec -18

Bra matta, snabb leverans.

Käännä
Lars-Gunnar J. - ostettu 80x250, Aug -18

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset