Maharani - Harmaa

200x300 cm
282 
20%
353 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Ihana turkoosi Maharani piristää vierashuonetta🙌

Tarja I. - ostettu 160x230, May -19

Hinta-laatusuhde hyvä

Anne - ostettu 140x200, Jun -19

Hieno matto ja näyttävä. Ehkä nukka olisi voinut olla pidempi.

Chiana - ostettu 140x200, Jan -19

Matto on kivan tuntuinen jalalle ja siisti mutta väri ei ole yhtä hyvä. En ole vielä lötyänyt valaistus- ja katselukulmaa, missä matto olisi näin vihreä ja kuvio näkyisi, kuten myyntikuvissa. Lattialla näyttää pitkälti valkoiselta. Nukan kääntyminen näkyy poikkeuksellisen vahvana valkoisuutena varsinaiseen väriin verrattuna ja tulee epäsiisti lookki kun matto on täynnä jalkapohjan kuvia ym eikä väri näy. Olisin palauttanut, mutta lapset tykkäävät "piirrellä" tähän, joten jätin heille.

webbiasiakas - ostettu 160x230, Jul -19

Very beautiful. Great quality !

Käännä
Susana Garrido - ostettu 200x300, Nov -18

Much more beautiful than we could have imagined, also from a quality point of view. Wonderful website and excellent service from beginning to end. We are very satisfied customers.

Käännä
Luca - ostettu 200x300, Feb -18

Great rug, colour and quality as advertised. Speedy delivery and well packaged. Very pleased

Käännä
TC - ostettu 200x300, Dec -17

Really nice and exactly as described on the website. Very good value for money.

Käännä
Sheila Crowley - ostettu 200x300, Dec -17

The service is perfect. The carpet is really well done. I recomend it!

Käännä
Costanza B. G. - ostettu 200x300, Nov -17

I love my rugs so much! Not only is the quality exceptional, but Rugvista's customer service is exemplary in every way. Thanks for making the purchasing experience so positive!

Käännä
Jana K. - ostettu 200x300, Oct -17

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset