Leloudo

80x200 cm
88 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Eleni Tsimi

Eleni Tsimi

Suunnittelija Kreikka Kreikka

Eleni Tsimidou is a visual artist, graduated from the Fine Arts University, Visual and Applied Art, in sculpturing, of Aristoteleio University of Thessaloniki. She studied and worked in conservation of Art. She has a degree in piano studies and music harmony. From 2002 she works with video, photography and constructions of mosaics. She participates in
Group exhibitions with installations, video and painting. Also she does scenography and theatrical light for theatrical plays. The last years she works on open art with children.

Matot suunnittelijalta Eleni Tsimi

Leloudo

A garden in spring time

Tietoja Turkki Leloudo-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

PP Frieze  PP Frieze

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Lovely rug, delivered on time. We would definitely use rugvusya again.

Käännä
Jane K. - ostettu 80x200, Jun -19

Very good and complies with my expectations.

Käännä
Elka M. - ostettu 80x200, Feb -19

Great carpet

Käännä
Petra V. - ostettu 250x300, Sep -19

Great carpet

Käännä
Petra V. - ostettu 160x230, Sep -19

Just beautiful

Käännä
Mark McEntee - ostettu 200x300, Jun -19

Stunning, transforms our sitting room. Quality, service - all very good.

Käännä
Anita Coombes - ostettu 200x300, May -19

Excellent quality, colors look better in real life

Käännä
eire - ostettu 140x200, Mar -19

Bold, striking, daring, without regrets, energetic, dramatic, bursting with vitality. An unapologetic statement of emotions. If you don't feel that something happens there and all the time, I don't know what else... and looking at it under different lights, from different angles, it changes also because of the pile which gives it depth, its own striking texture. Awesome.

Käännä
Christian - ostettu 140x200, Mar -19

The best ever rug the material is exactly what i was searching im very happy an amazing website !!! Thank you rug vista

Käännä
Jordane Chetrit - ostettu 200x200, Feb -19

Een schilderij voor de vloer.

Käännä
Annette V. - ostettu 250x300, Sep -19

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Inspiraatio


Tarjoukset