Ainutlaatuinen Käsinkudottu Kestävä villa

Kelim semiantiikki

222x307 cm
1 842

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

RugVista-arvostelu

4.7 - 5

Tilaamani matto tuli parissa päivässä. Oli väreiltään yhtä kaunis kuin kuvassa. Ostin vaaleansinisen Nain Florentine polypropeeni-maton. Kissa ei ole ainakaan vielä saanut mattoa paikoiltaan riehuessaan ympäri asuntoa.

Margit

Erittäin tyytyväinen mattoihin sekä asiointiin! Suosittelen lämpimästi kaikille!

Tyytyväinen

Perusmattoina menee

Tilasin 6 Rainbow-mattoa, pari isompaa ja 4 kpl 3m pitkää käytävämattoa. Muovikääreet olivat ulkopuolelta erittäin pölyisiä ja likaisia, liekö ovat olleet jo varastolta lähtiessä vai likaantuneet kuljetuksessa? Matoissa on kiva tarrainfo-yllätys eettisestä työstä mattojen valmistukseen liittyen. Matot suoristuivat helposti ja ovat mukavan ohutta materiaalia. Oletin värien olevan voimakkaammat, hieman pettymys oli niiden haaleus.

Nina N.

loisto valinta

Sitä mitä himoitsen ehkä jopa parempi. Tuntuu luotettavalla paikalta ostaa

Matti

Ostaisin uudestaankin

Matto oli kuvauksen mukainen, toimitus oli nopea, poikkeustilanteesta huolimatta toteutui arvion mukaisessa ajassa, ja toimistusta oli mahdollista seurata. Voisin tämän perusteella tilata uudestaankin täältä.

Sartsa

Matto oli juuri sellainen kun kuvasta ymmärsin. Huoneen väreihin sopiva. Toimitus nopea ja seuranta selkeä.

Paula L.

Matto tuli erittäin nopeasti perille ja oli juuri kuvatun lainen. Hinta-laatusuhde on mielestäni erinomainen! Ostan varmasti seuraavankin maton täältä!

Anu

Elämäni helpoin matto-ostoskokemus

Laaja valikoima, josta helppo löytää haluamansa. Ilmainen ja todella nopea toimitus kotiovelle saakka. Aitoustodistus kätevästi sähköpostilla. Suosittelen lämpimästi - helpoin mattokauppani ikinä.

Pia

luotettava

Matto oli täsmälleen kuvan mukainen, myös värisävyiltään. Nopea toimitus.

Asta k.

Erittäin nopea toimitus ja mahtava tuote! Maksaminen helppoa Klarnan avulla.

Customer Katri

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!

Tarjoukset
Uutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme