EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Khalifa Oriental Matot - Punainen
200x300 cm

229 
Vain 3 jäljellä varastossa

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Khalifa Oriental Matot - Punainen-matoista .

Hoito-ohjeet:

• Voidaan pestä enintään 30 °C:ssa.
• Puhdista roiskeet mahdollisimman pian haalealla vedellä ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta. Käytä mieluiten liinaa, jota ei ole värjätty.
• Pestävien mattojen pesuun voidaan käyttää edestä ja päältä täytettäviä pesukoneita ja pesukone-kuivainyhdistelmiä. (Älä käytä kuivaustoimintoa.)
• Älä ylitä pesukoneen täyttömääräsuositusta.
• Ennen kuin laitat maton koneeseen, ravistele mattoa ulkona ylimääräisen lian poistamiseksi.
• Tahrojen puhdistamiseksi suosittelemme maton esikäsittelyä ja tahraisen alueen varovaista hieromista miedolla astianpesuaineella.
• Jos matossa on tahroja, aseta matot koneeseen tahraantunut puoli ulospäin.
• Käytä pesukoneen hienopesuohjelmaa.
• Tavalliseen koneeseen riittää jopa ruokalusikallinen pesuainetta.
• Jos tahrat ovat pinttyneitä, toista nämä pesuohjeet.
• Ripusta matto kuivumaan paikkaan, jossa on hyvä ilmanvaihto. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen kuin asetat sen takaisin lattialle.
• Jos mattosi on erittäin likainen, suosittelemme, että viet sen ammattilaisten puhdistettavaksi. 


OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Rugvista-arvostelu

4.7 - 5

Matto on ihanampi, kuin kuvassa

Pirkko W.

Nopea kuljetus ja matto täysin kuten odotinkin 👌👌. Tyytyväinen ja tilaan varmasti vielä toisen samanlaisen

Heidi

Helppo ja oikea

It was easy to order and product is what was expected.

Miren

Tyytyväinen

Toimitus oli super nopea ja matto oli juuri sellainen kuin kuvissa näkyi.

Tara

Upeita mattoja! Tuotetiedot ja kuvat matoista kattavat ja totuudenmukaiset (ainakin niissä matoissa joita olen ostanut). Ostaminen helppoa, asiakaspalvelu ja yhteydenpito erinomaista. Todella nopea toimitus. Olen tyytyväinen, kiitos!

Susanna

Toimitus nopea, maton väri ei vastannut kuvausta

Toimitys nopeasti ja matot oli pakattu hyvin. Tilattujen mattojen väri ei ikävä kyllä kuitenkaan vastannut netssä olevaa kuvaa eikä kuvausta. Mattojen piti olla harmaita, mutta väri selkeästi siniharmaa, kuten myös matossa olevassa lapussa lukikin.

Liisa S.

Nappiostos

Matto on juuri sellainen kuin odotin.Halusin ison 2x3m kokoisen maton,jonka väri sulautuu lattian väriin eli ei kiinnitä huomiota muulla kuin kodikkaalla pehmeydellään.Kiitos. Puuttuva tähti johtuu pakkaustavasta.Miksi matto ei ollut rullalla,vaan moneen suuntaan taiteltuna.?Taittojälkien poistaminen oli vähän turhauttavaa.

Eine O.

Todella nopea toimitus . Tuote kuvauksen mukainen .

Tamminen

hinta laatusuhde ihan hyvä, jakuustumus ok

Matto oli koostumukseltaan sellainen kun oletinkin. Väri oli hieman rajumpi kuin odotin. muuten ihan ok. Timitus ihan mahtavaa.

Anna-Maija L.

Todellinen väri tuotteesta

Tilasin teiltä Kaleidoskooppi maton.Valokuvads matto näytti tosi kauniilta ja niin ihansn keväden vaslealts,todellisuudessa matto on tummempi,yritän nyt tototells tähän värii

Maire V.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.