Handloom Kestävä villa

Handloom - Tummanharmaa

Ø 300 cm
845 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD14041
Solmutiheys noin 70 000 - 90 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 14 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Puuvilla
Valmistus Handloom
Manuaaliset käsityötekniikat käyttäen erityisiä kangaspuita, jotka tekevät työstä nopeampaa kuin käsin solmiminen. Käsikangaspuutekniikat eivät mahdollista edistyneitä kuvioita.
Koko Ø 300

Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Tietoja Intia Handloom - Tummanharmaa-matoista .

Nämä matot valmistetaan Intian Bhadohissa pehmeästä ja korkealaatuisesta villasta, joka tekee matoista pehmeitä ja miellyttäviä. Tuotannossa käytetään erilaista kutomakonetta, mikä nopeuttaa työtä perinteiseen matonsidontaan verrattuna ja pitää hinnat edullisina. Uusi menetelmä ei kuitenkaan mahdollista monimutkaisia kuvioita, joten mattoja on saatavana ainoastaan yksivärisinä ja yksinkertaisilla geometrisilla kuvioilla. Nämä edulliset matot sopivat mainiosti sekä tyylikkääseen toimistoon että modernisti sisustettuun kotiin.

Lue lisää Indo-matoista...

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Tuotearvostelut

4.76 - 5
51 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

Product is in excellent condition and exactly as described on the website. Shipping was very quick too.

Käännä
Christian C. - ostettu ruoste / punainen Ø 300

This is lovely feeling carpet and excellent quality. I am going to order another one soon and would highly recommend.

Käännä
Cheri C. - ostettu beige Ø 100

Exactly as I saw it on web site colour quality and size. I was anxious about delivery but I tracked my purchase from Sweden through to Malaga, Spain then rang to find time and they obliged with my time, excellent. Thank you all departments.

Käännä
Patricia S. - ostettu tummanpunainen Ø 150

Nice colour nice carpet! Little round and vivid coloured carpet good quality for the price

Käännä
Loes V. - ostettu oranssi Ø 100

This one has a different colour than the larger one I also ordered in this colour!

Käännä
Loes V. - ostettu oliivinvihreä Ø 70

Overall a bit disappointing, wrinkled and folded and not laying flat

Käännä
Loes V. - ostettu oliivinvihreä Ø 150

Underbar matta som inte "rullar upp" sig i kanterna

Käännä
Karolina P. - ostettu tummansininen Ø 300

Der Teppich ist sehr hochwertig, weich und fein gearbeitet und genau wie beschrieben und auf dem Bild zu sehen.

Käännä
Mareen - ostettu vaalea Ø 200

Jättefin men den hade en randig look jag inte uppfattade på bilderna. Det gör dock inget men hade föredragit en enfärgad tråd rakt igenom.

Käännä
Anna Welin - ostettu tummansininen Ø 200

Le rouge de ce tapis est magnifique. Tapis confortable.

Käännä
Atlan - ostettu tummanpunainen Ø 150

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


TarjouksetUutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme