Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Handloom Kestävä villa

Handloom fringes - Tummanpunainen

250x300 cm
857 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD5251
Solmutiheys noin 70 000 - 90 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 14 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Keinosilkki
Valmistus Handloom
Manuaaliset käsityötekniikat käyttäen erityisiä kangaspuita, jotka tekevät työstä nopeampaa kuin käsin solmiminen. Käsikangaspuutekniikat eivät mahdollista edistyneitä kuvioita.
Koko 250x300
Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Tietoja Intia Handloom fringes - Tummanpunainen-matoista .

Nämä matot valmistetaan Intian Bhadohissa pehmeästä ja korkealaatuisesta villasta, joka tekee matoista pehmeitä ja miellyttäviä. Tuotannossa käytetään erilaista kutomakonetta, mikä nopeuttaa työtä perinteiseen matonsidontaan verrattuna ja pitää hinnat edullisina. Uusi menetelmä ei kuitenkaan mahdollista monimutkaisia kuvioita, joten mattoja on saatavana ainoastaan yksivärisinä ja yksinkertaisilla geometrisilla kuvioilla. Nämä edulliset matot sopivat mainiosti sekä tyylikkääseen toimistoon että modernisti sisustettuun kotiin.

Lue lisää Indo-matoista...

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Tuotearvostelut

4.82 - 5
334 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

Hyvää laatua.

Jukka Y. - ostettu vihreä 140x200

Olen niin iloinen, että löysin tämän sivuston ja etsimäni vaaleansävyisen maton. Matto on täydellinen. Miten löytyikin juuri oikea sävy, ihana villamatto, tyylikäs ja kaunis.

Tiina - ostettu roosa 250x250

Vihreä versio ollut makuuhuoneessa jo vuosia ja todennut laadun olevan hyvä. Väri ja kuosi pysynyt liki muuttumattomana. (3 vuodessa) Nyt värin vaihto.

Jouni H - ostettu ruskea 80x120

Makuuhuoneessa näitä jo sarja ollut ja laatu huikean hyvä. Kolmessa vuodessa väri eikä matto miksikään muuttunut joten lisää tilasin. Vahva suositus.

Jouni H - ostettu vihreä 80x120

Lämmin, tyylikäs ja siisti matto. Uutena matosta irtoaa hieman nukkaa jonka irtoaminen loppuu useiden imuroitikertojen jälkeen.

Ari P. K. - ostettu musta / harmaa 220x320

Täysin onnistunut ostos. Todenmukaiset kuvat matoista sekä hyvä valikoima. Todella nopea toimitus. Hinta laatu erittäin hyvä. Suosittelen.

Pirjo - ostettu beige 180x275

Excellent (but the delivery arrangements let them down a bit).

Käännä
Paul P - ostettu 120x180

Beautiful rug. Colour is amazing. Wish they also did same dimensions 200x200 in deep rust for handloom one.

Käännä
RP - ostettu 200x200

Perfekt,super schöner Teppich,vielen Dank

Käännä
Hans-Peter B. - ostettu 250x300

Great service, easy ordering process, reliable customer service, fast delivery and carpet is as shown and described on web site. Great price and quality. I will recommend rugvista, and for sure shop there again ! Thanks folks, great job ! 🌺

Käännä
D. Meincke - ostettu 300x300

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!