Handloom Kestävä villa

Gabbeh loom Two Lines - Tummansininen

240x290 cm
469 
10%
521 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD14980
Solmutiheys noin 40 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 15 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Puuvilla
Valmistus Handloom
Manuaaliset käsityötekniikat käyttäen erityisiä kangaspuita, jotka tekevät työstä nopeampaa kuin käsin solmiminen. Käsikangaspuutekniikat eivät mahdollista edistyneitä kuvioita.
Koko 240x290

Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Tuotearvostelut

4.87 - 5
155 asiakasta on tarkistanut tämän maton itsenäisen sivuston Trustpilotin kanssa

Quality rug. Excellent service

Käännä
Margaret K. - ostettu 240x290

Purchased a large piece and it arrived within a few days. Highest quality (WAY better than those I have purchased at auction or from merchants). In a second purchase, mistook size when ordering and immediately wanted to change to size larger: flawless and courteous help from RugVista staff, with correct rug arriving within the same time line. Honestly, absolutely blown away by quality, order fulfillment timeline and speed, and staff help.

Käännä
Herb - ostettu 240x290

The rug looks great - as shown on the pictures. The delivery was swift - I ordered around Christmas as the new flat didn't look that festive ;) I am happy with the purchase and recommend the shop and it's products.

Käännä
Kai - ostettu 240x290

V. good product for the price. However, the description could have been clearer that this is machine made, not hand-knotted.

Käännä
Happy - ostettu 240x290

good carpet - good quality

Käännä
Georgios S. - ostettu 240x290

Excellent quality and excellent service I will use your company again x

Käännä
jane - ostettu 140x200

The rug purchased was exactly as described with a deep rich navy pile and it looks amazing in our hallway. The quality is excellent and all of my extended family members have commented on it when they came over. Delivery was prompt and fully traceable via FedEx. I would strongly recommend.

Käännä
Gary O Connell - ostettu 80x300

Excellent , no complaints

Käännä
Pam Scott - ostettu 100x160

The surface is rough, not scratchy or anything, but not smooth.The pile is upright and not combed to one side, and fairly thick, so it cushions your step pretty well even though the pile density is lowish. I bought it to sit on and I like it well enough for that. The color is uneven and I'm not sure that's easy to appreciate in the photos. There's a variation close up and also dark stripes all across the carpet. I had expect a lot of shedding in the beginning, but I didn't see much on the first vacuum. Just bought it — we'll see how it holds up.

Käännä
D.L. - ostettu 120x180

Super Service!

Käännä
Torsten K. - ostettu 140x200

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Tarjoukset