Filippa

140x200 cm
142 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Filippa-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus. Maton alapinnalla on ohut lateksikalvo, joka parantaa turvallisuutta ja estää maton liukumisen lattialla.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Tekovilla  Tekovilla

Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

It is a good carpet. Just some tiny factory faults, that normally don't show. Its nice design covers nicely light dirt in between cleanings.

Käännä
Esmeralda K. - ostettu 200x300, Mar -19

Very satisfied, the price, the delivery, the colour everything went smooth but the rug is very thin, nevertheless the reviews had alert to that so I am very pleased. Recomend

Käännä
Filipa - ostettu 200x300, Dec -18

Classic carpet - fits all kinds of interior design.

Käännä
Melanie - ostettu 200x300, Nov -17

Die Qualität des Teppichs ist super, insbesondere für den Preis. Bestellung, Lieferung und Kundenbetreuung lief perfekt. Ich werde hier wieder kaufen.

Käännä
Miriam G. - ostettu 140x200, Jun -19

Muy bonita, y de buen tacto

Käännä
Alberto A. - ostettu 140x200, Jan -19

Stämde mycket bra med bilden på hemsidan, är supernöjd. Lite tunn matta som någon tidigare givit omdömen på, men helt ok. Ligger stilla när man dammsuger och är skön att gå på.

Käännä
Catharina L. - ostettu 160x230, Sep -18

Diseño precioso, un poco delgada pero de medidas y suavidad maravillosas.

Käännä
Leyre V. - ostettu 80x300, Jun -18

Tienen buenos precios, buena calidad y son muy puntuales con las entregas. Es la segunda alfombra que compro y estoy muy satisfecha.

Käännä
ALICIA D. R. - ostettu 200x300, Mar -18

Dere bør oppgi totalpris. Følte meg lurt når regning nr to på 500 kroner kom.

Käännä
IK - ostettu 200x300, Aug -18

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset