Farahan Ziegler - Beige / Punainen

200x300 cm
255 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Kuvaus

Nämä kauniit itämaiset matot ovat muinaisesta Persiasta peräisin olevien erittäin suosittujen Ziegler-mattojen jäljennöksiä. Mattojen kuviointi on lähtöisin antiikkimatoista ja niiden väritys on usein muita itämaisia mattoja vaaleampi. Nämä pidetyt matot ovat pitkään olleet haluttuja lähinnä siksi, että ne sopivat useimpiin, niin moderneihin kuin sisustukseltaan hieman perinteisempiinkin, koteihin. Nukan valmistusmateriaali on PP Frieze, tekstiilimäinen muovimateriaali, joka tekee matosta pehmeän ja miellyttävän kävellä ja joka on helppohoitoinen ja nukkaamaton.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Materiaali

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

Laadukas ja edullinen!

Marika K. - ostettu 300x400, Jul -19

Aivan ihana. Väri juuri oikea. Pehmeä.

Laura M - ostettu 80x250, Mar -19

What can I say? Very nice shopping experience. Very nice quality, better than expected. Customer support answered my questions Very quickly.

Käännä
Luis C. - ostettu 200x300, Mar -18

Beautiful, just like pictured! Great quality!

Käännä
Cat - ostettu 200x300, Dec -17

Looks great, exactly as shown. I am very happy with it.

Käännä
Jane Page - ostettu 200x300, Dec -17

High quality at good price and quick delivery. Regret to say that we have to send it back as it is not in harmony with our furniture.l

Käännä
Bergvoet A. - ostettu 200x300, Mar -18

In my opinion the product is good value for money. The drawing is not the finest but you can't ask for more for this price.

Käännä
Ana F. P. - ostettu 200x300, Mar -18

Good quality

Käännä
Monica Sacchetto - ostettu 80x200, May -19

Just brilliant. exactly as in photograph, but better.

Käännä
Daisy. - ostettu 250x250, Apr -19

Very good quality and value for money.

Käännä
Bartosz S. - ostettu 140x200, Mar -19

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Tarjoukset