EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Duet Matot - Monivärinen
160x230 cm

204 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Angela Monteiro

Angela Monteiro

Suunnittelija Portugali Portugali

(1984) Syntynyt Portossa, Portugalissa

Koulutus
(2010) Integroitu maisterin tutkinto arkkitehtuurista – Porton ESAP-taidekorkeakoulu
(2015) Konservoinnin ja restauroinnin tutkinto – Porton katolinen yliopisto (UCP)

Henkilökohtainen lausunto
Arkkitehtuurin ammatillinen ja akateeminen polku on jäsennelty ja kehitetty rinnakkain taiteen kanssa, mikä määrittelee suoran yhteyden taiteeseen. Vuodesta 2011 lähtien kehitetty taideteoa perustuu muotojen ja värien jäsentämiseen siten, että ne muodostavat still-kuvan liikkeessä olevasta "subjektista". Tämä "subjekti", maalauksen painopiste, voi olla tunne, meditatiivinen tila, henkilökohtainen tilanne tai yksinkertaisesti ajatus tai idea, joka ilmestyy yht'äkkiä kankaalle ja vaatii fyysistä olemassaoloa.

Asuu ja työskentelee Portossa, Portugalissa.

Näyttelyt/osallistumiset/muut
(Heinäkuu 2017) 2. nykytaiteen symposiumi – Guarda, Portugali / seinämaalaus / aihe:
Nainen: laaja ja universaali maailma (http://cargocollective.com/angelamonteiro/Mural-in-Guarda-Portugal-2017)

(Toukokuu 2017) San Sebastiánin elokuvafestivaali 2017 – 65. verkkojulistekilpailu
Erityismaininnat – Zabaltegi-Tabakalera (https://www.sansebastianfestival.com/postercompetition/ccarteles.php?id=6347)

(Marraskuu 2016) 3. sija CarpetVistan kilpailussa / tekstiilisuunnittelu / taide (https://www.carpetvista.com/designer/angela-monteiro)

(Helmikuu 2016) Osallistuminen kansainvälisille taidemessuille Galería Gaudín (Madrid) kautta / Affordable Art Fair / Brysseli
(https://affordableartfair.com/fairs/brussels)

(Heinäkuu 2012) Yhteisnäyttely "Art in Mind / Subtleties"
The Brick Lane Galleryssa Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa (https://thebricklanegallery.com/exhibitions/past-exhibitions)

Tärkeimmät verkkosivustot
http://cargocollective.com/angelamonteiro
www.saatchionline.com/angelamonteiro
https://www.behance.net/angela-monteiro

Matot suunnittelijalta Angela Monteiro

Duet

Sydämen/rakkauden symbolinen kuvaus, joka rakentuu kahden pääelementin yhdistelmästä. 


Tietoja Turkki Duet Matot - Monivärinen-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Keinotekoinen villa  Keinotekoinen villa

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.