EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Comfy Matot - Keltainen
160x230 cm

130 
10%
145 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 130 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Turkki Comfy Matot - Keltainen-matoista .

Erittäin suositut Shaggy-mattomme sopivat useimpiin moderneihin koteihin, lastenhuoneisiin ja teini-ikäisten huoneisiin. Mattojen nukka on paksu ja värit jännittävät ja ne ovat erittäin pehmeitä ja miellyttäviä kävellä tai rentoutua television äärellä. Näiden mattojen nukka on valmistettu Polypropeeninukkamatot tunnetusta tekstiilimäisestä muovimateriaalista, jolla on useita hyviä ominaisuuksia. Suurena etuna on, että se soveltuu hyvin esimerkiksi eläinallergikoille. Muista hyvistä ominaisuuksista voidaan mainita nukkaamattomuus, minkä ansiosta se on helppo pitää puhtaana.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Tekovilla  Tekovilla

Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Rugvista-arvostelu

4.7 - 5

Matto on ihanampi, kuin kuvassa

Pirkko W.

Nopea kuljetus ja matto täysin kuten odotinkin 👌👌. Tyytyväinen ja tilaan varmasti vielä toisen samanlaisen

Heidi

Helppo ja oikea

It was easy to order and product is what was expected.

Miren

Tyytyväinen

Toimitus oli super nopea ja matto oli juuri sellainen kuin kuvissa näkyi.

Tara

Upeita mattoja! Tuotetiedot ja kuvat matoista kattavat ja totuudenmukaiset (ainakin niissä matoissa joita olen ostanut). Ostaminen helppoa, asiakaspalvelu ja yhteydenpito erinomaista. Todella nopea toimitus. Olen tyytyväinen, kiitos!

Susanna

Toimitus nopea, maton väri ei vastannut kuvausta

Toimitys nopeasti ja matot oli pakattu hyvin. Tilattujen mattojen väri ei ikävä kyllä kuitenkaan vastannut netssä olevaa kuvaa eikä kuvausta. Mattojen piti olla harmaita, mutta väri selkeästi siniharmaa, kuten myös matossa olevassa lapussa lukikin.

Liisa S.

Nappiostos

Matto on juuri sellainen kuin odotin.Halusin ison 2x3m kokoisen maton,jonka väri sulautuu lattian väriin eli ei kiinnitä huomiota muulla kuin kodikkaalla pehmeydellään.Kiitos. Puuttuva tähti johtuu pakkaustavasta.Miksi matto ei ollut rullalla,vaan moneen suuntaan taiteltuna.?Taittojälkien poistaminen oli vähän turhauttavaa.

Eine O.

Todella nopea toimitus . Tuote kuvauksen mukainen .

Tamminen

hinta laatusuhde ihan hyvä, jakuustumus ok

Matto oli koostumukseltaan sellainen kun oletinkin. Väri oli hieman rajumpi kuin odotin. muuten ihan ok. Timitus ihan mahtavaa.

Anna-Maija L.

Todellinen väri tuotteesta

Tilasin teiltä Kaleidoskooppi maton.Valokuvads matto näytti tosi kauniilta ja niin ihansn keväden vaslealts,todellisuudessa matto on tummempi,yritän nyt tototells tähän värii

Maire V.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.