Casual Elegance in Cool - Beige / Multi

200x300 cm
179 
30%
255 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Karen Harris

Karen Harris

Suunnittelija USA USA

My name is Karen. I have a degree in architecture and have had a rewarding career in architectural design, commercial and residential interiors, graphic design, product design...all things design...and what it all comes down to is this...I just LOVE shapes. and not only do I have this crazy love affair going on with shapes, the shapes made BETWEEN the shapes gets me pretty excited too. Sometimes I will move the elements of a design around until the motifs and the spaces between the motifs are "talking to each other".
I always try to create this balance between opposites. I am a self-proclaimed "gapbridger" My work is playful yet sophisticated, organic yet organized, modern yet traditionally grounded and very, very androgynous (who says guys don't like prints?)
I love bringing together my passion for architecture, graphic design, illustration, and interior and product design in a way that is relevant, unique, modern and fresh. You can find my work gracing the surfaces of many products including area rugs, gifts, home accents, stationery products and tech accessories.

Matot suunnittelijalta Karen Harris

Casual Elegance in Cool

Casual Elegance is a play with negative space that I love so much. I am always inspired by the shapes of objects. This design is based on a large scale ball chain necklace that I own. But instead of focusing on the object, I make the object come alive by focusing my attention on adding color to the spaces between the objects.

Tietoja Turkki Casual Elegance in Cool - Beige / Multi-matoista .

Nämä modernit matot ovat saatavana eri kokoina ja erilaisilla kuvioilla ja ne muodostavat kotisi kauniin keskipisteen. Näiden mattojen valmistuksessa on käytetty tekstiilimäistä PP Frieze -muovimateriaalia. Pehmeän ja miellyttävän nukan lisäksi materiaalilla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten nukkaamattomuus ja helppo puhdistettavuus.

Lue lisää koneellisesti-matoista...

Keinotekoinen villa  Keinotekoinen villa

Polypropeeninukkamatot on valmistettu tiukkaan kierretyistä polypropeenilangoista, joiden eri värit antavat matolle eloisan kiillon. Polypropeeni on ympäristöystävällinen keinokuitu. Polypropeeni kestää hyvin kulutusta ja myös lämpöä, mutta on herkkä kylmälle. Heatset-käsitellystä polypropeenista valmistetut matot ovat ihanteellisia niille, jotka ovat esimerkiksi allergisia luonnonmateriaaleille. Materiaali on antistaattinen eli siitä ei irtoa kuituja eikä se kerää pölyä. Lisäksi se on helppo puhdistaa.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!


Inspiraatio

TarjouksetUutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme