Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Helppohoitoinen matto

Arch - Sininen

150x200 cm
265 
Vain 1 jäljellä varastossa

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Ruotsi Arch - Sininen-matoista .

Klassiset muovimatot sisä- ja ulkokäyttöön, Uv-säteilyn korkea kesto, valmistettu Ruotsissa. Matto pehmentää ja suojaa lattiaa, luoden kodikkaan ympäristön alkaen keittiöstä ja käytävästä patiolle. Matto on kudottu perinteisillä kutomakoneilla Ruotsissa valmistetuista ftalaatittomista muoviliuskoista, jotka ovat maailman johtavalta valmistajalta Gislaved Folie AB. Muovimatot ovat erittäin kestäviä, kestävät kosteutta ja likaa ja tarvitsevat vain vähän huoltoa. Matot ovat erittäin pitkäikäisiä, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Helppohoitoinen matto

Käytä mietoa pesuainetta tahrojen poistamiseen tai pese 30 °C:ssa ilman linkoamista tai kuivausrumpua. Kokopoikkeamia saattaa esiintyä johtuen kudontateknisistä syistä. Paksuus 5 mm.

RugVista-arvostelu

4.6 - 5

Olen tilannut Rugvistalta kaksi mattoa, ja ovat vastanneet odotuksia, jopa ylittäneet ne😊

Maija K.

Hieno matto, laatu jopa odotettua parempi. Tilauslomakkeeseen kehitysehdotus: lisätkää siihen kenttä, johon voi laittaa tarvittaessa ovikoodin. Nyt kun se jäi minulta epähuomiossa tilauksesta pois, viivästyi toimitus turha takia, koska UPS:n kuljettaja ei kuulemma voi soittaa asiakkaalle. Hain lopulta maton UPS:n varastosta, eli kotiin toimitus jäi nyt kokematta.

KJ

Käsin solmittu matto on kaunis ja sellainen kuin piti. Sain asiakaspalveluun nopeasti yhteyden ja palvelu oli ystävällistä ja sain vastauksen kysymyksiin.

u-m

Melora 170x240

Matto oli just niin ihana kuin kuvasta sai pääteltyä. Erittäin tyytyväinen. Toimitus oli nopea, alle viikossa perillä.

Katja H.

Matti on hyvä. Ja palvelu oli hyvä.

Minna

Matto on kaunis ja vastaa sivustolla olevaa kuvaa. Olen tyytyväinen ostokseeni. Toimitus oli nopea ja tuotiin kotiovelle asti.

Tuula R.

Hyvä hinta-laatu suhde. Nopea toimitus.

Johanna

Toimitus tuli perille asti ja matto on oikein mieleinen.

Eeva Bergman

Tilaamani matot olivat hyvät, vaikkakin hieman kirjavammat mitä kuvassa näytti. Jos olisin halunnut palauttaa matot, niin en ymmärrä miten olisin saanut mahtumaan takaisin siihen tiukkaan muovipussiin missä tulivat, en kyllä mitenkään.

Riitta H.

Tilasin maton ja se on erittäin hyvä ja samoin väri piti paikkansa, mutta oli 135cm leveys, piti olla 140cm mutta 150cm olisi ollut minulle täydellinen mutta sellaista mattoa ei ole joka olisi leveä tuon 150cm. Nuori mies toi maton kotiin neljäntenä päivänä tilauksesta ja palvelu oli erittäin hyvä!!!

Pirjo A.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!