EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Helppohoitoinen matto

Arch Matot - Musta
Sisä- / ulkotilat
Muovimatto 200x250 cm

505 
Vain 3 jäljellä varastossa

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Ruotsi Arch Matot - Musta-matoista .

Klassiset muovimatot sisä- ja ulkokäyttöön, Uv-säteilyn korkea kesto, valmistettu Ruotsissa. Matto pehmentää ja suojaa lattiaa, luoden kodikkaan ympäristön alkaen keittiöstä ja käytävästä patiolle. Matto on kudottu perinteisillä kutomakoneilla Ruotsissa valmistetuista ftalaatittomista muoviliuskoista, jotka ovat maailman johtavalta valmistajalta Gislaved Folie AB. Muovimatot ovat erittäin kestäviä, kestävät kosteutta ja likaa ja tarvitsevat vain vähän huoltoa. Matot ovat erittäin pitkäikäisiä, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Helppohoitoinen matto

Käytä mietoa pesuainetta tahrojen poistamiseen tai pese 30 °C:ssa ilman linkoamista tai kuivausrumpua. Kokopoikkeamia saattaa esiintyä johtuen kudontateknisistä syistä. Paksuus 5 mm.

Rugvista-arvostelu

4.7 - 5

Matto on ihanampi, kuin kuvassa

Pirkko W.

Nopea kuljetus ja matto täysin kuten odotinkin 👌👌. Tyytyväinen ja tilaan varmasti vielä toisen samanlaisen

Heidi

Helppo ja oikea

It was easy to order and product is what was expected.

Miren

Tyytyväinen

Toimitus oli super nopea ja matto oli juuri sellainen kuin kuvissa näkyi.

Tara

Upeita mattoja! Tuotetiedot ja kuvat matoista kattavat ja totuudenmukaiset (ainakin niissä matoissa joita olen ostanut). Ostaminen helppoa, asiakaspalvelu ja yhteydenpito erinomaista. Todella nopea toimitus. Olen tyytyväinen, kiitos!

Susanna

Toimitus nopea, maton väri ei vastannut kuvausta

Toimitys nopeasti ja matot oli pakattu hyvin. Tilattujen mattojen väri ei ikävä kyllä kuitenkaan vastannut netssä olevaa kuvaa eikä kuvausta. Mattojen piti olla harmaita, mutta väri selkeästi siniharmaa, kuten myös matossa olevassa lapussa lukikin.

Liisa S.

Nappiostos

Matto on juuri sellainen kuin odotin.Halusin ison 2x3m kokoisen maton,jonka väri sulautuu lattian väriin eli ei kiinnitä huomiota muulla kuin kodikkaalla pehmeydellään.Kiitos. Puuttuva tähti johtuu pakkaustavasta.Miksi matto ei ollut rullalla,vaan moneen suuntaan taiteltuna.?Taittojälkien poistaminen oli vähän turhauttavaa.

Eine O.

Todella nopea toimitus . Tuote kuvauksen mukainen .

Tamminen

hinta laatusuhde ihan hyvä, jakuustumus ok

Matto oli koostumukseltaan sellainen kun oletinkin. Väri oli hieman rajumpi kuin odotin. muuten ihan ok. Timitus ihan mahtavaa.

Anna-Maija L.

Todellinen väri tuotteesta

Tilasin teiltä Kaleidoskooppi maton.Valokuvads matto näytti tosi kauniilta ja niin ihansn keväden vaslealts,todellisuudessa matto on tummempi,yritän nyt tototells tähän värii

Maire V.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.