EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Käsinsolmittu Kestävä villa

Alta Matot - Greige
120x180 cm

329 
30%
470 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 329 

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD28498
Solmutiheys noin 22 000 - 40 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 20 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Puuvilla
Valmistus Käsinsolmittu
Taidokas kutomistekniikka, jossa erikoistuneet artesaanit sitovat solmuja nukkarivien muodostamiseksi leikkaamalla jokaisen solmun tai kokonaisen solmurivin. Käsin solmiminen vie aikaa ja mahdollistaa myös monimutkaiset kuviot.
Koko 120x180
Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Rugvista-arvostelu

4.7 - 5

Matto on ihanampi, kuin kuvassa

Pirkko W.

Nopea kuljetus ja matto täysin kuten odotinkin 👌👌. Tyytyväinen ja tilaan varmasti vielä toisen samanlaisen

Heidi

Helppo ja oikea

It was easy to order and product is what was expected.

Miren

Tyytyväinen

Toimitus oli super nopea ja matto oli juuri sellainen kuin kuvissa näkyi.

Tara

Upeita mattoja! Tuotetiedot ja kuvat matoista kattavat ja totuudenmukaiset (ainakin niissä matoissa joita olen ostanut). Ostaminen helppoa, asiakaspalvelu ja yhteydenpito erinomaista. Todella nopea toimitus. Olen tyytyväinen, kiitos!

Susanna

Toimitus nopea, maton väri ei vastannut kuvausta

Toimitys nopeasti ja matot oli pakattu hyvin. Tilattujen mattojen väri ei ikävä kyllä kuitenkaan vastannut netssä olevaa kuvaa eikä kuvausta. Mattojen piti olla harmaita, mutta väri selkeästi siniharmaa, kuten myös matossa olevassa lapussa lukikin.

Liisa S.

Nappiostos

Matto on juuri sellainen kuin odotin.Halusin ison 2x3m kokoisen maton,jonka väri sulautuu lattian väriin eli ei kiinnitä huomiota muulla kuin kodikkaalla pehmeydellään.Kiitos. Puuttuva tähti johtuu pakkaustavasta.Miksi matto ei ollut rullalla,vaan moneen suuntaan taiteltuna.?Taittojälkien poistaminen oli vähän turhauttavaa.

Eine O.

Todella nopea toimitus . Tuote kuvauksen mukainen .

Tamminen

hinta laatusuhde ihan hyvä, jakuustumus ok

Matto oli koostumukseltaan sellainen kun oletinkin. Väri oli hieman rajumpi kuin odotin. muuten ihan ok. Timitus ihan mahtavaa.

Anna-Maija L.

Todellinen väri tuotteesta

Tilasin teiltä Kaleidoskooppi maton.Valokuvads matto näytti tosi kauniilta ja niin ihansn keväden vaslealts,todellisuudessa matto on tummempi,yritän nyt tototells tähän värii

Maire V.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.