EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Ulkomatot

loading
Sivu - 4
459 matot
Ulkomatot

Ulkomatot

Ulkomatot ovat hyvin koristeellisia ja viimeistelevät ulkotilasi täydellisesti, sitoen sisustuksen ja huonekalut yhteen. Ne tekevät ulkotiloista viihtyisän paikan, jossa voi syödä, lukea ja keskustella pitkinä kesäpäivinä. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät sadetta ja aurinkoa, joten ne näyttävät pitkään yhtä hyvältä kuin ensimmäisenä päivänä. Ne on tyypillisesti valmistettu synteettisistä materiaaleista (polypropeeni, kierrätetty polyesteri jne.), joten ulkomatot ovat hyvin kestäviä ja edullisia, eivätkä ne tahraannu helposti. Tiesitkö, että voit käyttää ulkomattoa myös sisätiloissa? Ne ovat erityisen hyviä kosteissa tiloissa, kuten keittiössä tai eteisissä, kun ne eivät sisällä juuttia. Niitä on monenmuotoisia ja -kokoisia: pyöreitä, pitkiä ja kapeita, suuria suorakulmaisia... Siksi ne ovat erittäin monipuolisia ja toimivia.

Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.