EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: FLASH10
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Kylpymatot

loading
Sivu - 1
32 matot
Kylpymatot

Kylpymatot

Kylpyhuone on henkilökohtainen tila, jonka pitäisi heijastaa tyyliäsi ja olla täynnä asioita, joita rakastat. Se on huone, jossa aloitat ja lopetat päiväsi – olitpa sitten kylvyssä, meikkaamassa tai auttamassa lapsiasi hampaiden pesussa. Kun lisäät oikean kylpyhuoneen maton, huoneesta tulee viihtyisämpi ja kutsuvampi. Kylpyhuoneen mattomme on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, jota käytetään yleisesti kylpyhuoneissa, koska materiaali on erittäin imukykyinen ja kuivuu helposti. Siksi ne ovat unenomaisen pehmeitä jalkapohjiasi vasten. Kuvittele vain, miten varpaasi voivat upota maton pehmeyteen. Jos kylpyhuoneessasi on lattialämmitys, varmista, että valitset maton, jossa ei ole lateksipohjaa. Jos sinulla ei ole lattialämmitystä, suosittelemme lateksipohjaista mattoa, eli niin sanottua liukumatonta kylpyhuoneen mattoa.

Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.