Shades of Blue
Jopa 20% Alennus
Shades of Blue
enemmän suodattimia
0
Suodattimia valittu
Väri:
Leveys
Pituus
Hintasi (EUR)
Valmistus:
Materiaali:
Näyttää:
 
KAIKKI
ALEHINNOITELLUT
loading
Sivu - 2
158 matot
ERINOMAINEN
4.7 - 5
1497 asiakasta on kirjoittanut arvion Trustpilotiin
10/08/2020
Chiana
Kiitos matoista ja palvelustanne
Kiitos matoista ja palvelustanne. Kaikki meni oikein hyvin. Ostin 2 mattoa, jotka ovat juuri kuin verkkosivuilla kuvattiin, hyvälaatuisia ja meille sopivia. Käytin ostaessa myös lahjakorttini.
09/08/2020
Kristina Rantanen
Ostaminen tosi helppoa Rugvistan…
Ostaminen tosi helppoa Rugvistan upeasta mattovalikoimasta. Olen ostanut useamman maton jo sieltä ja aina olen ollut tyytyväinen. Tällä kertaakin sain upean maton. Toimitus on aina tosi nopeaa. Tällä kertaa ainoa harmi oli se , että matto tuli Upsin kautta, jonka kanssa toimitusajankohdan sopiminen osoittautui olevan tosi hankalaa, mutta sehän ei ole Rugvistan vika. Toivoisin kuitenkin kuljetusvaihtoehtoja olevan enemmän.
08/08/2020
Tilaaja T
Matto vastasi nettisivujen kuvia
Matto vastasi nettisivujen kuvia. Hinta-laatusuhde on hyvä. Toivoisin, että nettisivuilla olisi enemmän kuvia matoista oikeassa elämässä. Näistä saisi paremman käsityksen tuotteesta. Toimitus oli erittäin nopea. Pieni miinus siitä, että matto piti hakea postista. Luulin, että se tulee kotiin asti.
07/08/2020
Henna
Hieno matto!
Matto kuten kuvissa, nopea toimitus! Olen tyytyväinen :)
07/08/2020
Sari
Matto vastasi odotuksia,toimitus ei
Maton tilaus oli helppoa ja se lähti toimitukseen nopeasti.Hinta oli edullinen ja itse matto vielä kauniimpi kuin kuvassa. Toimitusta oli yritetty päiväsaikaan, luulisi kuljettajiakin turhauttavan soitella turhaan ovikelloja kun ihmiset ovat töissä. Sen jälkeen tuli ilmoitus että matto on noudettavissa kaupasta jostain lähiöstä.Jouduin siis matkustamaan paketin perässä julkisilla täysin vieraaseen paikkaan ja raahaamaan paketin itse.Onneksi ei tullut hankittua isoa mattoa, muuten olisi joutunut turvautumaan taksiin.Toimituksessa siis vielä hiottavaa, muuten onnistuneet kaupat.
06/08/2020
Eija P.
Matto oli todella ihana
Matto oli todella ihana, vastasi kuvausta, värit ja koko pitivät paikkansa. Toimitus oli nopeaa, maanantaina tilasin keskiviikkona päivällä tuotiin, nopea toimitus jopa Raumalle.
06/08/2020
Heikki V.
Tavara sitä mitä tilattiin.Kaupanteko…
Tavara sitä mitä tilattiin.Kaupanteko vaivatonta ja nopeaa.

Moderni struktuuri

Colored Vintage & Patchwork
Jopa 70%

Shades of green

Persialaisia
20-40%

Kelim
30-50%

4 päivää jäljellä

Kausiale
Jopa 60%

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme