Älä jää paitsi Cyber Week -tarjouksistamme – jopa 60% alennusta!
Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja
2 päivää jäljellä
Colourful Berber - Rajoitettu erä
Colourful Berber - Rajoitettu erä

Colourful Berber - Rajoitettu erä

Kampanjatarjous - 2 päivää jäljellä.
loading
Sivu - 1
108 matot
Colourful Berber - Rajoitettu erä

Colourful Berber - Rajoitettu erä

Tässä on uusi mallistomme, jolla juhlistamme berberimattojen taiteellisia ja värikkäitä kuviointeja. Se sisältää vaihtoehtoja kaikista hintaluokista:


Uusia ja laadukkaita mattoja, jotka on kudottu koneellisesti villankaltaisista synteettisistä kuiduista. Niissä on matala ja tiukka nukka, josta ei irtoa nöyhtää, ja ne on helppo puhdistaa. Kuviot ovat berberimalleja, joihin haettu innoitusta aidoista, käsintehdyistä berberimatoista.


Berberikuvioiden innoittamia villamattoja, jotka on solmittu käsin Afganistanissa.

Ainutlaatuisia villamattoja, joiden nukkakorkeus vaihtelee puolikorkeasta korkeaan. Kudottu käsin kaavioita käyttämättä. Alkuperäiset matot ovat aitoja ja ainutlaatuisia käsitöitä, joita berberipaimentolaisheimojen naiset ovat kutoneet Atlasvuorilla satojen vuosien ajan. 


Berberimattoja kutsutaan yleisesti marokkolaisiksi matoiksi. Niiden suosio on kasvanut viime aikoina ja perustuu niiden väreihin. Ne vaihtelevat kirkkaista ja kylläisistä sävyistä, jotka otetaan kasveista ja marjoista, luonnollisiin ja hillittyihin vivahteisiin, jotka ovat ominaisia vuoristolampaiden hienoimmalle villalle. Kaikilla väreillä on joku merkitys. Esimerkiksi punainen kuvastaa voimaa ja turvaa, vihreä rauhaa ja keltainen ikuisuutta. Kutojat ilmaisevat matoissa elämäntapahtumiaan, joten onnen, rakkauden ja luonnon symbolit ovat tavallisia. Berberiheimot elävät vuorilla tänäkin päivänä, ja äidit opettavat matonkudontataidon tyttärilleen.


Sekä synteettisistä että villaisista matoista on helppo pitää huolta, ja niillä molemmilla on etunsa riippuen ostajan tarpeista ja mieltymyksistä.

Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.