Uusi
Visuaalinen haku
Ota valokuva tai lataa kuva löytääksesi samanlaisia ​​mattoja

Tietoja yrityksestä

Rugvista, yksi Euroopan johtavista mattojen verkkokaupoista

Yritys perustettiin vuonna 2005 ja on siitä lähtien keskittynyt saumattoman ostokokemuksen tarjoamiseen verkossa. Yrityksen missio on tarjota korkealaatuisia mattoja edulliseen hintaan.

Nykyään olemme yksi Euroopan johtavista mattojen verkkokaupoista ja tarjoamme yli 30 000 tuotetta perinteisistä käsin solmituista itämaisista matoista trendikkäisiin konekudottuihin mattoihin.

Rugvista on osa Rugvista AB:tä, joka toimii kahtena tuotemerkkinä eli Rugvistana ja CarpetVistana.

Pääkonttori sijaitsee Malmössä, Ruotsissa, ja eri toimistoissame työskentelee yhteensä noin 75 henkilöä.

Lisätietoja löytyy yrityksemme englanninkieliseltä sivustolta.

Trendikkäät matot jokaiseen sisustustyyliin

Pysymme ajan tasalla viimeisimpien sisustussuuntauksien kanssa ja tarjoamme mattoja, jotka sopivat joka huoneeseen ja kotiin sisustusmieltymyksistä riippumatta. Katso uutuudet.

Korkealaatuiset matot ja edulliset hinnat

Meillä on yli 15 vuoden kokemus korkealaatuisten mattojen ostamisesta ja tuottamisesta. Lupaamme tarjota halutuimmat matot edulliseen hintaan. Katsosuosituimmat.

Saumaton ostokokemus verkossa

Teemme mitä tahansa varmistaaksemme, että olet tyytyväinen kokemukseesi ostaessasi meiltä mattoa. Jos et ole jostakin syystä täysin tyytyväinen,ota meihin yhteyttä.

Turvallinen verkkokauppa

Tarjoamme turvallisia maksutapoja tunnettujen yhteistyökumppaneiden kautta, ja meillä on useita turvallisen verkkokaupan sertifikaatteja. Tarjoamme myös 100 päivän rahat takaisin -takuun. Lisätietoja.

Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.